Bahadırlar Giyim

KVKK & Gizlilik Politikası

BAHADIRLAR GİYİM SANAYİ TEKSTİL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GİZLİLİK POLİTİKASI

Bu gizlilik bildirimi, BAHADIRLAR GİYİM SANAYİ TEKSTİL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Bundan sonra “Bahadırlar” olarak anılacaktır.) olarak, bu web sitesini ziyaret eden bireylerle ilgili bilgileri toplama, saklama ve kullanma şeklimizi açıklamaktadır. Bu web sitesini kullanarak, bu gizlilik politikasında belirtilen bilgilerin toplanmasına ve kullanılmasına izin vermiş sayılırsınız.

OTOMATİK TOPLANAN BİLGİLER

Kimliği Saptanamayan Bilgiler – Diğer birçok web sitesinde olduğu gibi, bu web sitesi de otomatik olarak kullanıcıların bazı bilgilerini toplar; bilgisayarınızın İnternet Protokol adresi (IP), web sitesine giriş yaptığınız tarih ve zaman, bu web sitesine giriş yaptığınız sayfa, kullandığınız işletim sistemi, ziyaret ettiğiniz web sitesi bölümleri, ziyaret ettiğiniz web sitesi sayfaları, görüntülediğiniz bilgiler ve web sitesine koyduğunuz veya web sitesinden indirdiğiniz malzemeler gibi. Bu bilgiler web sitesi, sistem yönetimi ve web sitesinin geliştirilmesi için kullanılır. 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmelikler kapsamındaki yükümlülüklerimiz gereği bu bilgilerin bir kısmı kayıt altına alınabilir ve ilgili adli ve idari mercilerin talepleri üzerine kendileriyle paylaşılabilir.

Tanımlama Bilgileri (Çerezler – Cookies) – Bu web sitesinde “Cookies” teknolojisi vardır. Bu teknoloji, web sitesi kullanıcısının bilgisayarına bilgi yükleyerek, web sitesine bu bilgisayardan yapılacak ziyaretlerin tanınmasını sağlar. “Cookies” web sitesinin kullanımını ve uygunluğunu arttırır. “Cookies” tarafından sağlanan bilgiler web sitesinin eski bir kullanıcısı olarak tanınmanızı, ihtiyaçlarınıza karşılık verilebilmesi için web sitesindeki aktivitelerinizin takip edilmesini, kullanımınız için kişisel bilgi ve web sitesi içeriğinin sunulmasını, çevrimiçi (online) formların kişisel bilgileriniz ile beraber otomatik olarak oluşturulmasını ve web sitesi tecrübenizin kolaylaştırılmasını sağlar.

Tarayıcınız (browser) izin verirse “Cookies”i reddedebilirsiniz, ancak bu durum web sitesi kullanımınızı ve bazı web sitesi özelliklerine erişim imkanınızı etkileyebilir. Çerezleri kapatmak için; Chrome’da tarayıcı ayarlarınızda “Ayarlar/Gizlilik/İçerik Ayarları/Çerez kullanımını kapat” seçeneğini, Safari’de tarayıcı ayarlarınızda “Tercihler/Gizlilik/Tüm Çerezleri Engelle” seçeneğini, Internet Explorer’da tarayıcı ayarlarınızda “Seçenekler/İnternet Ayarları/Gizlilik/Ayarlar” seçeneğini, Firefox’da “Araçlar/ Seçenekler/Gizlilik/Çerez kabul yöntemi/Firefox kapatılana kadar” seçeneğini kullanabilirsiniz.

KULLANILAN BİLGİLER

Bilgi takibi – Bahadırlar kişisel olmayan bilgileri kullanarak, kullanıcı istatistikleri ve web sitesi kullanımı ile ilgili bilgi takibi raporları oluşturabilir ve bu raporları başkalarıyla paylaşabilir. Rapordaki hiçbir bilgi kimlik ve diğer kişisel bilgilere bağlı olmayacaktır.

Kişisel Bilgiler – Web sitemizde bulunan “İş Başvuru Formu” ile şirketimize çevrimiçi (online) olarak iş başvurusunda bulunmanıza imkân sağlıyoruz. Bahse konu kişisel bilgileri sadece 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve işbu Gizlilik Politikasına uygun bir şekilde toplayıp saklayacak, işleme tabi tutacak, kullanacak, iletecek ve/veya açıklayacağız. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınızı öğrenmek için lütfen bu web sitesinde paylaştığımız “Aydınlatma Metni”ni okuyunuz.

Web sitemizde bulunan “İş Başvuru Formu” ile sadece kendinize ait verileri paylaşmanızı bekliyoruz. Eğer aracı olarak veya başka bir suretle üçüncü kişiler adına hareket ediyorsanız veya bize üçüncü kişilerle ilgili (örneğin bir aile ferdiniz) bilgi veriyorsanız, bu durum, söz konusu üçüncü kişinin yetkili temsilcisi veya aracısı olma yükümlülüğünü üstlendiğiniz ve söz konusu üçüncü kişiden bizim onlara ait bilgiyi toplamamız, işleme tabi tutmamız, kullanmamız ve açıklamamız için gerekli tüm izinleri aldığınız anlamına gelir. Üçüncü kişiye ait bilgileri sizden elde ettiğimiz için, üçüncü kişiye bu Gizlilik Politikasında yer alan bütün hususları aktarmak, tercihen söz konusu üçüncü kişiye bu beyanın bir kopyasını temin etmek veya bu şahısları web sitemize yönlendirmek sizin sorumluluğunuzdur.

ÇOCUKLARIN MAHREMİYETİNİN KORUNMASI

Bahadırlar özellikle çevrimiçi (online) ortamda çocukların mahremiyetinin korunmasının öneminin bilincindedir. Web sitesi her ne kadar bilinçli olarak 18 yaşından küçük çocuklara yönelik olarak tasarlanmamışsa da, çocuklarla ilgili bilgilerin, sizin adınıza verdiğimiz hizmetlerin ifası amacıyla toplanması ve saklanması gerekli olabilmektedir.
Ancak 18 yaşından küçük çocuklara ait bilgilerin asla bilerek toplanmaması ve saklanmaması prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

BİLGİLERİN NASIL KULLANILACAĞI

Bu web sitesi üzerinden ve diğer şekillerde topladığımız, kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlarla işleme tabi tutup kullanabiliriz:

● Web sitesinin yönetimi amacıyla;
● İnsan Kaynakları süreçlerimizin yürütülmesi amacıyla;
● Bayi portalı ile satış süreçlerinin yürütülmesi amacıyla;
● Kayıtlarımızı ve veri tabanımızı güncelleştirmek amacıyla;
● Size verdiğimiz hizmetlerin kişiselleştirilme özelliklerini geliştirmek ve sizinle veya bize bilgilerini ilettiğiniz üçüncü kişilerle ilgili bilgileri saklamak amacıyla.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Kişisel Bilgileriniz, bu Gizlilik Politikasında belirtilen durumlar dışında üçüncü kişilere aktarılamayacaktır. Kişisel Bilgilerinizi, bu bilgileri işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlemeyi kabul eden ve Bahadırlar’ın yönetiminde söz sahibi olduğu kuruluşlara açıklayabiliriz. Kişisel Bilgiler ayrıca bu bilgilerin toplanma amacına uygun olarak işlenmek üzere bizim adımıza çalışan üçüncü kişilere devredilebilir. Bu üçüncü kişiler, Kişisel Bilgileri sadece belirlenen amaçla sınırlı olarak işlemekle ve Kişisel Bilgilerinizi üçüncü kişilere satmamakla ve 6698 sayılı Kişisel Bilgilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere kanunların izin verdiği, tarafımızdan talep edilen veya işbu Gizlilik Politikasında belirtilen durumların dışında üçüncü kişilere ifşa etmemekle yükümlüdürler.

Kişisel Bilgiler, geçerli bir kanunun, mahkeme emrinin veya resmi düzenlemenin gerektirmesi halinde cezai veya hukuki bir soruşturmayı desteklemek için gerekli olması halinde üçüncü bir tarafa ifşa edilebilir.

DİĞER KONULAR

Güvenlik – Bilgisayar ağı, uygulamaları ve veri tabanının güvenli olması ve yetkisiz girişlere ve kullanıma kapalı olması için çalışıyoruz. Bazı kişisel bilgileriniz ile ilgili güvenlik kaygılarınız var ise, lütfen bu bilgileri internet yoluyla göndermeyin.

Diğer Web Siteleri – Web sitemiz diğer web sitelerine veya internet kaynaklarına bağlantı verebilir. Bu bağlantılardan birine girdiğinizde başka bir web sitesine veya internet kaynağına geçiş yapmış oluyorsunuz. Bu kaynak, isteğiniz doğrultusunda veya “cookies” veya diğer teknolojiler aracılığıyla sizden bilgi alabilir. Bahadırlar’ın bu web siteler veya internet kaynakları veya bunların bilginizi toplaması, kullanması veya ifşa etmesi ile ilgili bir sorumluluk, yükümlülük veya kontrolü yoktur. Diğer web sitesi ve internet kaynaklarının gizlilik politikalarını gözden geçirmeniz ve bilgilerinizi nasıl toplayıp kullandığı konusunu anlamanız gerekir.

Gizlilik Politikasında Oluşacak Değişiklikler – Bahadırlar zaman içinde Gizlilik Politikasında değişiklikler yapabilir ve Gizlilik Politikasına eklemelerde bulunabilir. Bu durumda Bahadırlar web sitesinde güncellenmiş Gizlilik Politikasını paylaşacaktır.

BAHADIRLAR GİYİM SANAYİ TEKSTİL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ

a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi
Bahadırlar olarak (Bundan sonra “Şirket” olarak anılacaktır.), 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır.) uyarınca kişisel verilerinizi aşağıda açıklanan kapsamda ve KVKK ile sair mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.
Bu doğrultuda, kişisel verileriniz tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilecek, kaydedilecek, depolanacak, muhafaza edilecek, değiştirilecek, yeniden düzenlenecek, açıklanacak, aktarılacak, devralınacak, elde edilebilir hâle getirilecek, sınıflandırılacak, üçüncü kişi ya da kurumlara aktarılacaktır.
b) İşlenen Kişisel Veriler
KVKK ve ilgili sair mevzuata uygun olarak işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen amaçlar ve hukuki sebepler kapsamında işlenecek kişisel veri kategori ve açıklamaları aşağıdaki gibidir:


b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlere önerilmesi; ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin planlanması ve/veya icrası; satış sonrası destek hizmetleri aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası; Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesi, iş başvurusu yapmanız halinde değerlendirme yapılması, çalışanımız olmanız halinde kanuni ve hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, ürün ve hizmetlerimize dair kalite takibinin sağlanması; Şirketimizden bilgi talep etmeniz halinde sizinle irtibat kurulması; bilgi güvenliği süreçlerinin planlanması, denetimi ve icrası; bilgi teknolojileri alt yapısının oluşturulması ve yönetilmesi; finans ve/veya muhasebe işlerinin takibi; hukuk işlerinin takibi; Şirket faaliyetlerinin planlanması ve icrası; kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası; lojistik faaliyetlerinin planlanması ve icrası; iş süreçlerinin yürütülmesi ve kurumsal iletişim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi; Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dâhilinde işlenecektir.
c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Kişisel verileriniz; Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi; Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini; Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin/kurumların hukuki ve ticari güvenliğinin temini; Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere, KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.
d) Yurtdışına Aktarım
Kişisel verileriniz yurt dışına aktarılmayıp yurt içindeki veri merkezimizde barındırılmaktadır. Kişisel verilerinizin gelecekte yurt dışında barındırılması gerekse dahi her durumda verileriniz Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun uygun gördüğü ülkelerde tutulacaktır.
e) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından; Şirketimiz ile sair şekillerde irtibata geçmeniz, Şirketimiz ile aranızda bir sözleşme ilişkisinin kurulması ve ifası, Şirketimizi ziyaret etmeniz, ticari faaliyet amacıyla irtibata geçmemiz için üçüncü kişilerce bilgilerinizin tarafımıza iletilmesi, fuar, eğitim, konferans gibi organizasyonlarda bilgi paylaşımı ve benzeri yöntemlerle, Şirketimizin ticari amacı çerçevesinde farklı kanallarla ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu hukuki sebeplerle toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işbu Aydınlatma Metni’nin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
f) Kişisel Verilerinizin Muhafaza Edileceği Süre
KVKK’ya uygun olarak işlediğimiz kişisel verileriniz, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde resen veya talebiniz üzerine Şirket’imiz tarafından KVKK, Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik ve sair mevzuat hükümlerine uygun olarak silinecek, yok edilecek veya anonim hâle getirilecektir. Kişisel verilerinizi saklamamızı gerektiren; 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu, 4857 sayılı İş Kanunu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesı̇ ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edı̇lmesı̇ Hakkında Kanun başta olmak üzere her türlü mevzuat kapsamındaki sorumluluklarımız saklıdır.
g) KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız ve Başvurunuz
KVKK’nın 11. maddesi kapsamında, veri sahibi olarak;
● Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
● Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
● Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
● Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
● Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
● KVKK ile ilgili diğer kanun ve sair mevzuat hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde, kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
● İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle şahsınız aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
● Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.
KVKK’nın 11. maddesi ile 13. maddesinin 1. fıkrası ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanma doğrultusundaki talebinizi (tercihen web sitemizde yer alan başvuru formundaki bütün bilgileri doldurmak suretiyle); “GÜRSEL MAH.NURTAÇ CAD.NO.84 KAĞITHANE” adresindeki Şirketimize bizzat gelerek, kimliğinizi tespit edebilmek ve yanlış kişilere bilgi vermemek adına yazılı olarak noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektup ile, bahadirlargiyim@hs01.kep.tr şeklindeki kayıtlı elektronik posta (KEP) adresimiz üzerinden veya gelecekte Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirleyeceği diğer yöntemlerle iletebilirsiniz.
Başvurunuzda;
a) Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imza,
b) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numarası, yabancılar için uyruğu, pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,
c) Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi,
ç) Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numarası,
d) Talep konusu,
bilgilerinin bulunması zorunludur. Konuya ilişkin bilgi ve belgeleri de yine başvurunuza eklemeniz gerekmektedir.
KVKK’nın 11. maddesinde tanınan haklar kapsamında, veri sahibi olarak, bahse konu haklarınıza ilişkin taleplerinizi tarafımıza iletmeniz durumunda, Şirketimiz, talebinizin niteliğine göre cevabı en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde iletecektir. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirketimiz tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücretin alınabileceğini bildiririz. Başvurunuza, Şirket’imiz tarafından KVKK ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ kapsamında tüm sorumluluklarımıza uyarak, tüm şekli ve usuli şartlar sağlanarak cevap verilecektir.

BAHADIRLAR GİYİM SANAYİ TEKSTİL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

Bu web sitesi çerezleri kullanır ve tarama deneyiminizi geliştirmek için kişisel verilerinizi ister.